Продукти

Стелки за обувки

ЛилияЗимни стелки


1. Текстил цвят сив – тя е по евтиния вариянт, но въпреки това има много добри изолационни свойства използва се целогодишно състав 100% полиестер.   

2. Вълна цвят мръсно бял – тя е по-скъпия вариант, защото е напревена от вълна и е по-дебела от текстилната. Предава на краката мека топлина и комфорт през зимните дни. Състав: 70% вълна и 30% полиестер. 

Тези два вида стелки са произведени от Галико ГЛК ЕООД на 10 номера: 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ,43 ,44 ,45.

Всеки един номер е пакетиран по пет стелки с ластиче. Галико ГЛК ЕООД е пакетирал стелките в чували по следния начин:

-1 вариант – 100 стелки от номер в чувал

-2 вариант – 10 номера по 10 стелки – 100 стелки в чувал mix

-3 вариант по избор на клиента само да са над 5 стелки от номер


Летни стелки


1. Антибактериални

-Всекидневен комфорт.

-Абсорбиращ слой.

-Дишащ материал.

Състав: Изработена е от микропореста подложка за абсорбиране на влагата, има памучно покритие за допълнително подсушаване при спортни занимания. Стелката е универсален размер (номер 36 до номер 46) като желания номер се изрязава по очертанията.              

2. Активен въглен

-Всекидневен комфорт.                                 

-Абсорбиращ слой.                                    

-Дишащ материал.   

Състав: Стелката с активен въглен е направена от дишащи материали, абсорбира влагата и носи всекидневен комфорт. Тя е с универсален размер (номер 36 до номер 46) като желания номер се изрязва по очертанията.Връзки за обувки1. Кръгли (0,60см; 0,90см; 1,50см) – черни и кафеви; кръгли (1,10см) – бели, черни, жълти, розови, сини, бежови, кафяви и други.

2. Плоски (1,10см) – бели, черни, жълти, розови, сини, бежови, кафяви и други.МартенициГалико ГЛК ЕООД се занимава с производство и пакитиране на мартеници. Фирмата разполага с голям брой стилажи направени специално за да се изложат мартениците по най-добрия начин.         

Галико предоставя заредени стилажи с мартеници на своите добри партньори на консигнация.

След като мине баба марта започваме да събираме стилажите и каквото е продадено от там, нашия партньор взема договорения %, а непродадените Галико си ги прибира.

Галико доставя и събира стилажите с мартеници със собствен транспорт в почти цяла България.